Nahajate se na arhivskih spletnih straneh Društva jedrskih strokovnjakov Slovenije (DJS), ki se od 2020 ne spreminjajo. Za aktualne vsebine obiščite www.djs.si.

This is the archived website of the Nuclear Society of Slovenia (NSS) that has not been updated since 2020. For up-to-date content, please visit www.djs.si.

 
Društvo jedrskih strokovnjakov Slovenije  

 

 

 

Spoštovani člani DJS

 

Pred vami je prenovljeno spletišče DJS. Spletišče DJS je tako za člane kot tudi za druge pomemben vir informacij, zato smo želeli izboljšati predvsem preglednost in dostopnost informacij. Da bi ohranili delovanje prejšnjih povezav, je zasnova spletišča v veliki meri podobna prejšnji. Poleg obstoječe povezave na spletišče Mreže Mlade Generacije (MMG) je dodana je tudi povezava na novo spletno mesto sekcije Alfa. Rubrika »Novice« bo še naprej najbolj ažurni del spletišča.

Vljudno vas vabimo, da uredniku spletne strani posredujete novice, ki se vam zdijo pomembne za objavo na spletnih straneh društva. Toplo so dobrodošli tudi komentarji in predlogi glede vsebin in zasnove spletišča. Upoštevali bomo smiselne in izvedljive predloge.

 

        Marjan Tkavc                                                 Boštjan Končar

       Urednik spletišča DJS                                      Predsednik DJS
       marjan.tkavc@gmail.com