Nahajate se na arhivskih spletnih straneh Društva jedrskih strokovnjakov Slovenije (DJS), ki se od 2020 ne spreminjajo. Za aktualne vsebine obiščite www.djs.si.

This is the archived website of the Nuclear Society of Slovenia (NSS) that has not been updated since 2020. For up-to-date content, please visit www.djs.si.

 
Društvo jedrskih strokovnjakov Slovenije  

 

 

 

DJS je aktiven na Twitterju

Društvo jedrskih strokovnjakov Slovenije je prisotno na Twitterju, kjer si bomo pod uporabniškim imenom @NucSociety_SLO prizadevali obveščati in ozaveščati o različnih temah, povezanih z jedrsko energijo, znanostjo in tehnologijami ter njihovo uporabo v miroljubne namene. Zaradi vzpostavitve digitalnih komunikacijskih povezav s tujimi in mednarodnimi jedrskimi strokovnimi, znanstvenimi in drugimi organizacijami bomo večino tvitov oblikovali v angleškem jeziku. Končni cilj naše dejavnosti na socialnih omrežjih (poleg Twitterja tudi Facebook) pa je naslednji: o jedrski energiji, znanosti in tehnologijah obveščati in ozaveščati slovenske deležnike – medije, odločevalce, širšo strokovno javnost, nevladne organizacije ter druge zainteresirane posameznike in organizacije.

 

Aktivacija DJS na Twitterju je tudi pomemben del našega sodelovanja v globalni pobudi Nuclear4Climate. Velik del te kampanje, ki v okviru priprav na decembrski COP21 promovira jedrsko energijo kot pomemben del rešitve v boju s podnebnimi spremembami, se namreč odvija prav prek socialnih omrežij.

Vsi člani društva vabljeni k aktivnemu sodelovanju v tvitosferi!

Če imate vseeno raje bolj klasične elektronske komunikacijske kanale, pa lahko predloge tem za objave posredujete tudi po e-pošti: nss@ijs.si