Nahajate se na arhivskih spletnih straneh Društva jedrskih strokovnjakov Slovenije (DJS), ki se od 2020 ne spreminjajo. Za aktualne vsebine obiščite www.djs.si.

This is the archived website of the Nuclear Society of Slovenia (NSS) that has not been updated since 2020. For up-to-date content, please visit www.djs.si.

 
Društvo jedrskih strokovnjakov Slovenije  

 

 

Odsek za reaktorsko tehniko Instituta »Jožef Stefan«

Vabi k sodelovanju

študente višjih letnikov, absolvente in diplomante univerzitetnih
študijev strojništva, elektrotehnike, fizike, matematike
in sorodnih smeri

Naši sodelavci so mednarodno uveljavljeni znanstveniki in raziskovalci na področjih modeliranja pojavov in procesov, ki so pomembni za varno delovanje jedrskih elektrarn in drugih kompleksnih tehnologij, kot so mehanika tekočin, lomna mehanika, verjetnostne varnostne analize, itd. Poleg raziskav organiziramo in izvajamo tudi podiplomsko izobraževanje ter tehniško svetovanje za naročnike doma in v tujini.

Od bodočih mlajših sodelavcev pričakujemo radovednost, samostojnost, samoiniciativnost in pripravljenost za dinamično skupinsko delo. Ponujamo možnosti za izobraževanje in usposabljanje doma in v tujini.

Podrobnejše informacije o našem delu najdete na naši spletni strani  oz. na tel. (01) 5885 330. Ponudbe z življenjepisom v slovenskem ali angleškem jeziku pošljite z elektronsko pošto na naslov Zlata.Vrhovec@ijs.si.