Nahajate se na arhivskih spletnih straneh Društva jedrskih strokovnjakov Slovenije (DJS), ki se od 2020 ne spreminjajo. Za aktualne vsebine obiščite www.djs.si.

This is the archived website of the Nuclear Society of Slovenia (NSS) that has not been updated since 2020. For up-to-date content, please visit www.djs.si.

 
Društvo jedrskih strokovnjakov Slovenije  

 

 

Podelitev nagrad mladim energetikom in okrogla miza o zaposlitvenih možnosti na področju energetike


Dne 16. 10. se je v Cankarjevem domu odvijala okrogla miza, kjer so bile predstavljene možnosti in ponudba za zaposlovanje na področju elektroenergetike. Ob tem dogodku so bile podeljene tudi nagrade sedmim nagrajencem natečaja Mladi Energetiki 2008:


1. nagrada
ga. Staša Matjaž in g. Žan Rojc

2. nagrada
ga. Romana Krištof in g. Izidor Dobnik

2. nagrada
g. Martin Draksler

3. nagrada
g. Andraž Žertek

3. nagrada
g. Gorazd Krompič


Okroglo mizo o zaposlitvenih priložnostih v elektroenergetiki je povezoval prof. Borut Mavko s Fakultete za matematiko in fiziko (FMF), zaposlitvene priložnosti v svojih podjetjih pa so predstavili dr. Jože Zagožen (HSE), Martin Novšak (GEN energija) in dr. Pavel Omahen (ELES).
Okroglo mizo in Natečaj Mladi Energetiki sta organizirala Društvo jedrskih strokovnjakov in Fakulteta za matematiko in fiziko, Univerze v Ljubljani v sodelovanju s sponzorji :

       

 

in ob podpori
• Instituta »Jožef Stefan«
• Nuklearne elektrarne Krško d.o.o.,
• Agencije za radioaktivne odpadke in
• Sklada za financiranje razgradnje NEK in za odlaganje RAO iz NEK

 

>> Slike z dogodka

>> Več o dogodku (članek na energetika.net)